Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Αβραμόπουλος

admin
admin
5 Μαρτίου 2019, 21:36

Ως έμμεση στήριξη της Ν.Δ. στον δήμαρχο Μετεώρων και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Σινάνη, μπορεί να εκληφθεί η παρουσίαση το απόγευμα της Τρίτης του οικονομολόγου Λευτέρη Αβραμόπουλου σε κεντρική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, ως υποψηφίου της στις επερχόμενες εκλογές.

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου και παρουσιάστηκαν τα πενήντα στελέχη της νεολαίας της Ν.Δ. που στηρίζονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο δήμους όσο και σε περιφέρειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εκδήλωση έγινε παρουσία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέβρου, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, του προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Ο Χρήστος Σινάνης και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν παρόντες στην εκδήλωση και σε κοινή τους δήλωση σημειώνουν: «Είναι ενθαρρυντικό ότι δίνεται χώρος, ρόλος και λόγος σε νέα στελέχη. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενωμένοι, δίχως αποκλεισμούς, για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μάη. Προχωράμε με γνώμονα το κοινό καλό και την πρόοδο του τόπου μας. Η νέα γενιά είναι εδώ και δίνει δυναμικό παρών. Αποκτά ισχυρή φωνή στο Δήμο Μετεώρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ήταν το μόνο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ που ανακοινώθηκε σε επίπεδο Θεσσαλίας.

  • ΟΧΙάς

    Άμα έχετε κότσια στην ΝΔ, πείτε μας ποιον δήμαρχο στηρίζετε………..

    • Kostas Xarisis

      Ουτε αυτοι ξερουν!!! καποιοι εκει που βριζανε και φτυνανε τωρα ειναι μαζι ευγε

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .