Παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο οι απόφοιτοι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας

11 Απριλίου, 2017 13:31 Επιμέλεια: /

epal mathites ergazomenoi dimo (1)

Τη Δευτέρα 9 Απριλίου 2017 παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο οι απόφοιτοι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μαθητείας που υλοποιούν από κοινού ο Δήμος και το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά 28 μαθητές με ειδικότητες:

– 10 Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας

– 4 Τεχνικοί Φυτικής Παραγωγής

– 9 Τεχνίτες Μηχανολογικών- Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου

– 5 Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάσεων

Στη συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, ο Γενικός Γραμματέας, Αντιδήμαρχοι και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών του Δήμου και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος.

Ο Δήμος Καλαμπάκας στηρίζει πάντα την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων που στοχεύουν στη στήριξη και στην εκπαίδευση των νέων.

 Δήμος Καλαμπάκας

epal mathites ergazomenoi dimo (4) epal mathites ergazomenoi dimo (3) epal mathites ergazomenoi dimo (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.