Παρουσία του Π. Καμμένου η τελετή απονομής πολεμικών σημαιών στην 1η Στρατιά

admin
admin
15 Οκτωβρίου 2016, 08:41

Στην έδρα του μεγαλύτερου σχηματισμού της χώρας στη Λάρισα βρέθηκε χθες Παρασκευή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στην τελετή απονομής πολεμικών σημαιών στις Ι ΜΠ – ΙΙ Μ / Κ ΜΠ – VIII M / Π TAΞ – Χ ΣΠ – 1ο – 2ο ΤΕΕΠ της 1ης Στρατιάς.

 

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη και τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου ο κος Καμμένος παρέδωσε τις πολεμικές σημαίες στους σχηματισμούς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ημέρας και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα καθεστώς αμφισβήτησης από κανέναν, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία πως αν θέλει να γίνει  μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, θα πρέπει να σταματήσει τις λεκτικές προκλήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κος Καμμένος στη Λάρισα η οποία όπως είπε θα παραμείνει το σημαντικότερο κέντρο των ΕΔ με την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ, βάζοντας για μια ακόμη φορά τέλος στα σενάρια περί κλεισίματος του μεγαλύτερου σχηματισμού της χώρας.

του Ηλία Προύφα

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .