Παρουσία πολλών Καλαμπακιωτών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

25 Απριλίου, 2017 19:00 Επιμέλεια: /

Untitled_DCE

Παρουσία πολλών Καλαμπακιωτών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Η παρουσία των Καλαμπακιωτών είναι αφορμή καθώς ανάμεσα στα θέματα που συζητιούνται είναι και το θέμα που αφορά τη γνωμοδότηση επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων», προς εφαρμογή του άρθρου 2 παρ.2 του Ν 2351/1995 (Φ.Ε.Κ.:225/Α’/01-11-1995) όπου αναμένεται να συζητηθεί αύριο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Παρών στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καλαμπάκας, ο Προηγούμενος Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Αναστασίου, ο πρόεδρος και μέλη της Ο.Λ.Κ. μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών Καλαμπάκας κ.α.

Σε νέο άρθρο θα αναρτήσουμε την απόφαση που θα παρθεί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.