Παρουσία και δήλωση με νόημα

20 Ιουνίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

11647241_10153474158016392_623679931_n_DCE

Την Παρασκευή το απόγιομα ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να πίνει καφέ στην πλατεία Δημαρχείου με φίλους και συνεργάτες του αλλά και με την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Καλτσούδα και η οποία , άμα την ανάρτηση της σχετικής φωτο στο «STAGON NEWS» , συζητήθηκε ευρέως με τον ίδιο να αναγκάζεται να απαντά ότι η παρουσία του απορρέει εξ’  αφορμής του θεσμικού του ρόλου ως Αντιδημάρχου .

Το απόγευμα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης απαντώντας  σε ερωτήματα για την αλλαγή της ώρας συνεδρίασης όχι μόνο δεν απέκρυψε ότοι το ζήτησε ο ίδιος προκειμένου να παρευρεθεί στην άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στα Τρίκαλα , αλλά ξεκαθάρισε πως αρχηγοί κομμάτων και διατελέσαντες Πρωθυπουργοί η δημοτική  αρχή όχι μόνο  δεν τους αποφεύγει αλλά τους υποδέχεται με χαρά γιατί απλά μπορεί να τους ξαναβρεί μπροστά . Τούτων δοθέντων ο Ανδρέας Καλτσούδας όχι μόνο έπραξε ορθά αλλά είναι και μέσα στο πλαίσιο που ξεκαθάρισε ο δήμαρχος .

Ανδρέα , τραπέζι τον έκανες τον Γ.Α.Π ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Ανδρέα σου είπε που είναι τα λεφτά η το είπε μόνο στον Σωτήρη.
    Σου υπενθυμίζω ότι τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.