Παρόν με άποψη

19 Οκτωβρίου, 2016 08:20 Επιμέλεια: /

untitled

Πραγματοποιήθηκε τελικά την Τρίτη  17/10/2016 στο Δημαρχείο Βόλου η σύσκεψη με θέμα «Αξιοποίηση του κρατικού αερολιμένα Αγχιάλου». Την  σύσκεψη προκάλεσε ο Δήμος Βόλου  σε μια προσπάθεια να προχωρήσει  στην αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου με πόλεις του εξωτερικού . Τον Δήμο Καλαμπάκας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος  Χρήστος Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος   Κωνσταντίνος Ράντος και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Παναγιώτης Ταμπουράς χωρίς και να γίνει γνωστό αν Δήμος Καλαμπάκας στηρίζει τις προσπάθειες για αναβάθμιση του αεροδρομίου  μια και το δελτίου τύπου δεν αναφέρει τίποτε επ΄ αυτού . Ωστόσο μάλλον δεν μπορεί παρά να τις στηρίζει μια και αυτό θα βοηθήσει και τον Μετεωρίτικο τουρισμό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Το παρόν το είδαμε την άποψη και τις προτάσεις (γραπτές) ούτε ακούσαμε ούτε είδαμε Γρηγόρη.
    Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο εξυπηρετεί μόνο το νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα τον Βόλο και το Πήλιο ακόμα και η Σκιάθος έχει δικό της αεροδρόμιο. Που σημαίνει μη βιώσιμο.
    Οι τουρίστες από τα παράλια της Λάρισας, της Κατερίνης και της Χαλκιδικής που επισκέπτονται τα Μετέωρα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.
    Τελικά μήπως οι Βολιώτες έψαχναν ζαρντινιέρες και μας κάλεσαν λόγω ειδικότητας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.