Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαντούλας Στέργιος – Νέα Αντιδήμαρχος η κυρία Γκαραγκάνη Κουκοράβα Μαρία

31 Μαρτίου, 2016 10:40 Επιμέλεια: /

DSCF5211_DCE

Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος στον τομέα της καθαριότητας κ. Τσιαντούλας Στέργιος.

Την παραίτησή ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης μέσω του ράδιο Σταγών και τόνισε πως οι λόγοι της παραίτησης του κ. Τσιαντούλα είναι προσωπικοί .

Νέα Αντιδήμαρχος θα οριστεί η κυρία Γκαραγκάνη – Κουκοράβα Μαρία την οποία και ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή τύχη στα νέα της καθήκοντα.

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν αποδοχής της παραιτήσεως του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Τσαντούλα  Στέργιου, που υπεβλήθη για καθαρά προσωπικούς λόγους, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Τσαντούλα για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία, καθώς και για την απόλυτα επιτυχημένη εκτέλεση των καθηκόντων του, καθ’όλη  τη διάρκεια θητείας του.

Είμαι βέβαιος πως και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα καταβάλλει κάθε δυνατή  προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛ/ΚΑΣ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

 

DSCF4554

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.