Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας ο Νίκος Παπούλιας

1 Απριλίου, 2016 12:12 Επιμέλεια: /

papoylias nikos

Η φράση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας κου Δαλαμάγκα  << έρχεσαι  σαν Τουρίστας στο Συμβούλιο… >> ,  ήταν η σπίθα που άναψε το φυτίλι ώστε να αντιπαρατεθεί φραστικά με το  μέλος του Δ.Σ. Νίκο Παπούλια και ο δεύτερος να παραιτηθεί.

Την παραίτηση ανακοίνωσε δια του Ράδιο Σταγών ο ίδιος ο Πρόεδρος λέγοντας ότι την φράση αυτή την είπε καθότι το τελευταίο διάστημα που γίνονταν εργασίες μετεγκατάστασης των γραφείων του Συλλόγου , ο κος Παπούλιας ήταν απών.

Ο κος Παπούλιας ανταπάντησε λέγοντας ότι είναι εργαζόμενος και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στον Σύλλογο.

Οι δύο Κυνηγοί λογομάχησαν έντονα και ο κος Παπούλιας αποχώρησε ανακοινώνοντας παράλληλα και την παραίτησή του.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.