Παραιτήθηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας

12 Φεβρουαρίου, 2016 17:50 Επιμέλεια: /

Agorastos_DCE

Στα χέρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού βρίσκονται οι παραιτήσεις των 6 Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλίας.

Όι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Τσίγκας, Ντίνος Μπάρδας, Μαρία Μαμάρα, Κώστας Δεσπόπουλος, Αργύρης Κοπάνας και Ορέστης Ψαχούλας, παρέδωσαν στις 21 Ιανουαρίου τις παραιτήσεις τους που έγιναν αποδεκτές από τον κ. Αγοραστό.

Οι παραιτήσεις έγιναν στο πλαίσιο της προεκλογικής συμφωνίας που υπήρξε στην παράταξη για αξιοποίηση όλων των Περιφερειακών Συμβούλων.

Οι προαναφερόμενοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, ασκούσαν καθήκοντα από τις 25 Σεπτεμβρίου 2014 και πλέον δρομολογείται η αντικατάσταση τους από τον κ. Αγοραστό.

trikalanews.gr

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.