Παρεμβάσεις

9 Οκτωβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

17_DCE

Αυτές τις μέρες η δημοτική αρχή ξεκίνησε αυτές  παρεμβάσεις  τσιμεντοστρώνοντας  τα τμήματα των πεζοδρομίων που ήταν χώμα κάτι που ασφαλώς  κρίνεται θετικό ακριβώς γιατί η Καλαμπάκα έχει ανάγκη βελτίωσης της εικόνας της κάτι που πρέπει να επικεντρώσει  η δημοτική αρχή  έτι περισσότερο .

Βέβαια όσοι επισκέπτονται τα Μετέωρα και αναγκαστικά διέρχονται την πόλη , κάνοντας βόλτα  κυρίως στο κέντρο της  , μιλούν για μια όμορφη πόλη αλλά αυτό δεν φτάνει  καθώς χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση  που αναγκαστικά  συνδέεται  και με τον εμπλουτισμό του τουριστικού ενδιαφέροντος . Η ανάδειξη της παλιάς πόλης , η ολοκλήρωση του πεζοδρόμου Μετεώρων και η επέκτασή του μέχρι την Ανάληψη , η ανάδειξη του Ναού Κοιμ. Θεοτόκου σε επισκέψιμο μνημείο Βυζαντινής  αρχιτεκτονικής και  του Προδρόμου , η  αναβάθμιση του χώρου  της λαϊκής αγοράς και μια σειρά άλλων τέτοιων παρεμβάσεων , υπηρετούν αυτόν τον σκοπό και μακάρι η βελτίωση των πεζοδρομίων να εντάσσεται σ΄ αυτό το     σχέδιο  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.