Παρέμβαση

17 Δεκεμβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

laiki 1_DCE

Έπρεπε να γυρίζει ο κόσμος ανάποδα  , που λέει ο λόγος , με τις δύο περιπτώσεις  , αυτή του καστανά στην Θεσσαλονίκη και της Τρικαλινής που πουλούσε μαϊδανό   στην λαϊκή αγορά  , και να φτάσει ο Πρωθυπουργός  να παρέμβει για να δώσει  τονίσει την ανάγκη εφαρμογής  του  πνεύματος   και όχι το γράμματος  του νόμου σε ότι αφορά τους ελέγχους .

Ο Πρωθυπουργός  , λένε οι πληροφορίες  , επικοινώνησε  με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέμα Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα  τονίζοντας  την ανάγκη συνέχισης των ελέγχων  ζητώντας  το επίπεδο αυτών  των ελέγχων  να αντιστοιχεί στο επίπεδο της παράβασης και να μην το υπερβαίνει, καθώς και να μην υπάρχουν δυσανάλογες και υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στους μικροπωλητές .

Και σ΄ αυτό το επίπεδο διεκδικούμε ως Ελλάδα πρωτοτυπία καθώς μένουμε  στην εφαρμογή  του γράμματος  των νόμων και όχι στην ουσία  τους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.