Παρέμβαση Βλαχογιάννη για την ολοκλήρωση του τμήματος Καλαμπάκα – σύνδεση με Εγνατία οδό του οδικού άξονα Ε65

23 Ιουλίου, 2014 18:47 Επιμέλεια: /

dromos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ
ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Ε-65
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
(ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)
ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

«η ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι ζωτικής σημασίας για τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ»
αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στη νέα Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ με θέμα «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Ε65 – ΧΑΡΑΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΩΣ ΕΓΝΑΤΙΑ».
Υπενθυμίζεται οτι κατα τη συζήτηση και ψήφιση στην Ελληνική Βουλή, των νέων συμβάσεων παραχώρησης για τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Ηλίας Γ. Βλαχογιαννης και Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, απείλησαν με καταψήφιση του σχετικού νόμου, αν δεν ψηφίζονταν ρητή διάταξη για ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του οδικού άξονα Ε-65, εντός σαφούς χρονοδιαγράμματος.
Στη νέα Ερώτηση, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ζητά από τον Υπουργό την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, για το οποίο είχε δεσμευτεί, από το Βήμα της Βουλής.

Παραθέτουμε την Ερώτηση, όπως κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Τρικάλων – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 14-7-2014
ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Ε65 – ΧΑΡΑΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΩΣ ΕΓΝΑΤΙΑ

Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες επίκειται αλλαγή χάραξης του τμήματος του οδικού άξονα Ε65 από την Καλαμπάκα εώς την Εγνατία Οδό. Επίσης, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Ε.Ε. απαίτησε την ταυτόχρονη κατασκευή και του τμήματος από τη Λαμία έως την Ξυνιάδα, προκειμένου να χρηματοδοτήσει το εν λόγω έργο.
Επειδή η ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι ζωτικής σημασίας για τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, και επειδή μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ

ΕΡΩΤΑΣΘΕ κ. Υπουργέ:

1) Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα κατασκευής του τμήματος Ξυνιάδα – Τρίκαλα του οδικού άξονα Ε65
2) Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα κατασκευής του τμήματος Λαμία – Ξυνιάδα του οδικού άξονα Ε65
3) Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το τμήμα Καλαμπάκα – Εγνατία, αν έχει επιλεγεί η χάραξη, αν έχουν προχωρήσει οι σχετικές τεχνικές και περιβαλλοντικές μελέτες, αν έχει εξασφαλιστεί η σχετική χρηματοδότηση και αν προβλέπεται η τήρηση του χρονοδιαγράμματος όπως είχατε δεσμευτεί από το Βήμα της Βουλής.

Ο ερωτών βουλευτής
Βλαχογιάννης Ηλίας (Ν. Τρικάλων)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.