Παρέμβαση με άρωμα πολιτικό ;

18 Μαρτίου, 2016 08:01 Επιμέλεια: /

cms-image-000048375

Έντονα συζητήθηκε η  παρέμβαση  στο Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» του πρώην Προέδρου του Δ.Σ και Αντιδημάρχου Θοδωρή  Αλέκου καθώς οι περισσότεροι την συσχετίζουν με τους μελλοντικούς σχεδιασμούς  του που ως χρονικό ορίζοντα  έχουν  τις επόμενες  δημοτικές εκλογές .

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η θεματολογία  βάση της οποίας ο κ. Αλέκος επέλεξε να ασκήσει έντονη κριτική στην Δημοτική Αρχή επιρρίπτοντάς της ευθύνες και αδράνεια στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η γέφυρα της Διάβας  αλλά και για κάκιστη διαχείριση του προσφυγικού τονίζοντας  πως δεν είναι δυνατόν να λες όχι στην κυβέρνηση για την φιλοξενία προσφύγων  και από την άλλη να ζητάς 4,6 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή της γέφυρας !!!

Δεν ξέρω αν  και πόσο πολιτικό άρωμα έχει η παρέμβαση αλλά σίγουρα έχει σωστό τάιμινγκ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.