Παρέλαβε το μηχανάκι της λαχειοφόρου του Α.Σ. Μετέωρα, ο τυχερός

29 Μαρτίου, 2017 00:46 Επιμέλεια: /

20170328_135951

Το μηχανάκι 125 cc της κλήρωσης, που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα των Μετεώρων παρέλαβε σήμερα το πρωί από το κατάστημα Παπατζημόπουλος, ο τυχερός φίλος της ομάδας κ. Αντώνης Καραμούτσιος.

Ο υπερτυχερός ευχαρίστησε την Διοικούσα Επιτροπή των Μετεώρων, η οποία από την πλευρά της και δια μέσω του  Γενικού Γραμματέα  κ. Γιώργου Σιαμουρέλη, τον συνεχάρη και του ευχήθηκε να είναι πάντοτε τυχερός.

Σε ότι αφορά το ποδήλατο και το κινητό τηλέφωνο, ήδη βρίσκονται στα χέρια των τυχερών που ήταν οι Αποστόλης Γκαραγκάνης και ο Κώστας Παπαγεωργίου αντίστοιχα.

Τους ευχόμαστε να είναι όλοι τους, πάντοτε τυχεροί.

Ραντεβού με την τύχη, στην επόμενη μεγάλη λαχειοφόρο του ιστορικού Α.Σ. Μετεώρα και πάλι με μεγάλα δώρα σημαντικής, πάντοτε αξίας και χρησιμότητας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.