Παρέα με τους Λύκους στη Διάβα

9 Φεβρουαρίου, 2017 08:48 Επιμέλεια: /

Untitled

Την εμφάνιση τους έκαναν δύο λύκοι πριν από μερικές ημέρες στη Διάβα Καλαμπάκας.

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του χωριού οι δύο λύκοι εμφανίστηκαν κοντά στη περιοχή της γέφυρας και έγιναν αντιληπτοί τόσο από τους περαστικούς όσο και από τα τσοπανόσκυλα που βρίσκονταν εκεί τα οποία τους ανάγκασαν να κινηθούν προς την κύτη του ποταμού.

Πολλοί κάτοικοι σατίρισαν την εμφάνιση των λύκων και τόνισαν χαριτολογώντας πως μια αρκούδα λείπει τώρα στη Διάβα να ολοκληρωθεί το καρέ !!!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Η υπέρμετρη αισιοδοξία, οι ανέξοδες λαϊκίστικες δηλώσεις του δημάρχου μετά από ένα χρόνο πέσαν στο κενό, όπως και η γέφυρα. Τώρα μένει να δούμε ποιόν θα φάει ο λύκος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.