Παράταση ενίσχυσης Κοινωνικών Δομών στο Ν. Τρικάλων μέχρι 31/12/2016

admin
admin
29 Οκτωβρίου 2016, 19:09

Σε συνέχεια της δέσμευσης μου απέναντι στους πολίτες της περιφέρειας και κατόπιν σχετικής εισήγησης μου στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, με πολλή ικανοποίηση σας ανακοινώνω πως έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση των Κοινωνικών Δομών στο Νομό Τρικάλων, με κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι και 31/12/2016.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου:

«Με νομοθετική ρύθμιση αναδρομικής ισχύος που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη βουλή, θα παραταθεί για 4η φορά η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, μέχρι 31/12/2016. Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό με διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Γεώργιου Χουλιαράκη.
Η αυξημένη μοριοδότηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές έχει ήδη διασφαλιστεί με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 20/10/2016.
Η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών συνεχίζεται από εθνικούς πόρους, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης-έναρξης των δομών-δράσεων αυτών στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Γι’ αυτό, τους καλούμε για άλλη μια φορά, να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στις νέες δομές ώστε να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/12/2016.».

Με εκτίμηση,

Σάκης Παπαδόπουλος Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Συντονιστής Ε.Π.Ε.Κ.Ε. Υγείας

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .