Παράσταση Δημοτικού Θεάτρου Σκιών στο Θεραπευτήριο Τρικάλων

17 Σεπτεμβρίου, 2015 17:54 Επιμέλεια: /

IMG_1043_DCE

Το βράδυ της 16 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη,  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων) η παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, με τον υπεύθυνο και εμψυχωτή του Θεάτρου κ. Νίκο Τζίκα.

Την παράσταση που οργανώθηκε για την ψυχαγωγία των περιθαλπομένων του Θεραπευτηρίου και οι οποίοι συμμετείχαν με διαδραστικό τρόπο σε αυτή,  παρακολούθησαν πολλοί εργαζόμενοι του Ιδρύματος  και πολίτες της τοπικής κοινωνίας με τις οικογένειές τους. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Βουλευτής Τρικάλων και γνωστός γιατρός κ. Σάκης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» κ. Δήμητρα Ριζούλη, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας  του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου κ. Κωνσταντίνος Τσίνας, το αν. μέλος της Διοίκησης Ε. Κολώνας και πολλοί ακόμη φίλοι του Θεραπευτηρίου.

Ο Αντιπρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας» και υπεύθυνος της Διοίκησης του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων κ. Παν. Ραχιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε πριν από την παράσταση του Θεάτρου Σκιών, αφού ευχαρίστησε  τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου για την οργάνωσή της, αναφέρθηκε στην ανάγκη που έχουν οι περιθαλπόμενοι να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η κοινωνικοποίησή τους, η επαφή με την κοινότητα και η ψυχική τους ευαρέστηση. Υποσχέθηκε δε, ότι το ΔΣ θα συνεχίσει την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ψυχαγωγία των φιλοξενουμένων στο Θεραπευτήριο.

IMG_1031_DCE

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.