Παράσταση αξιώσεων

16 Σεπτεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

DSC_8887_DCE

Η αλήθεια είναι ότι όσοι παρακολούθησαν την Τρίτη το βράδυ στο δημοτικό υπαίθριο θέατρο Καλαμπάκας την θεατρική παράσταση του έργου «Ξύπνα Βασίλη» , αισθάνθηκαν ότι παρακολούθησαν  μια παράσταση αξιώσεων  , προσεγμένη από κάθε άποψη .

Δεν είναι κάτι απλό και εύκολο , αναμφίβολα  , μια θεατρική παράσταση και μάλιστα κωμωδία καθώς απαιτεί ιδιαίτερες  ικανότητες από πλευράς εκείνων που ενσαρκώνουν ρόλους . Ωστόσο το αποτέλεσμα και χωρίς να κάνουμε την καρδιά κανενός , ήταν μια παράσταση  που μπορεί να συγκριθεί με άλλες θεατρικές παραστάσεις  και μάλιστα επαγγελματικές .

Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στους ανθρώπους του θεατρικού εργαστηρίου «ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ» που μέσα από την υπομονή , την υπομονή και την συλλογική δουλειά καταφέρνουν να δημιουργήσουν κάτι ωραίο ικανοποιώντας πρώτα τους ίδιους και μετά όλους τους υπόλοιπους . Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε άλλες επιτυχίες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.