Παράπονα οδηγών που κατευθύνονταν προς Καλαμπάκα από την γέφυρα της Διάβας

28 Οκτωβρίου, 2016 16:42 Επιμέλεια: /

admin-ajax

Πολλά τα παράπονα οδηγών που βρέθηκαν στη περιοχή μας για το τριήμερο.

Όπως τονίζουν όσοι κινούνταν από το δρόμο των Αμπελίων προς τη Καλαμπάκα, στη διασταύρωση μετά τα οικοδομικά υλικά του κ. Παππά δεν υπάρχει καμία πινακίδα που να τους υποδεικνύει πως για να μεταβούν στη Καλαμπάκα ή τα Τρίκαλα θα πρέπει να στρίψουν δεξιά και να κατευθυνθούν προς Σαρακήνα με αποτέλεσμα να στρίβουν αριστερά προς τη γέφυρα πέφτοντας σε αδιέξοδο.

Ίσως οι αρμόδιοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ενημερωτικές πινακίδες καθώς υπάρχουν και οδηγοί που δεν γνωρίζουν τη διαδρομή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Φίλε μου είναι η νέα τουριστική πολιτική της δημοτικής αρχής «τουρισμός περιπέτειας» προκειμένου να εξασφαλίσουμε περισσότερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.