Παράπονα κατοίκων Καλαμπάκας για τη … “ζούγκλα” του Αμαζονίου !!

6 Ιουνίου, 2016 10:54 Επιμέλεια: /

100_4791_DCE

Τα παράπονα τους εκφράζουν μέσω του stagonnews οι κάτοικοι στην περιοχή γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας για τα χόρτα που βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο.

Όπως λένε οι κάτοικοι έχουν εκφράσει τα παράπονά τους τόσο στον Δήμο Καλαμπάκας όσο και στην Πυροσβεστική αλλά ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν δείχνει να συμορφώνετε και να προχωρά στη κοπή των χόρτων τα οποία όπως λένε έχουν μεγαλώσει τόσο που νιώθουν πλέον ότι  βρίσκονται στη “ζούγκλα” του Αμαζονίου.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες μπορεί τα χόρτα να βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει να περνούν σε διπλανά σπίτια με αποτέλεσμα να αγανακτούν οι κάτοικοι.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.