Παράνομες Υλοτομίες στον Ασπροπόταμο – Έρευνα από το Δασαρχείο Καλαμπάκας για την αποκάλυψη των υπευθύνων

13 Αυγούστου, 2015 18:53 Επιμέλεια: /

aspropotamos agnoymenoi + klopi nea zoi 1

Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε χθες από κάτοικο της Πολυθέας Ασπροποτάμου , ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το θράσος κάποιων να προβαίνουν σε παράνομη ξύλευση.
Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Βασίλης Αθανασίου ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες κάποιοι έκοψαν περισσότερο από 25 τόνους ξύλα δρυός από περιοχή του Ασπροποτάμου και ήταν έτοιμοι να τα μεταφέρουν. Το γεγονός καταγγέλθηκε στο Δασαρχείο Καλαμπάκας όπου ο Δασάρχης Χρήστος Πίσσιας αντέδρασε άμεσα και χάλασε τα σχέδια των επίδοξων λαθροϋλοτόμων.
Τα ξύλα δεν ήταν κομμένα από το Δασαρχείο και η απουσία της ειδικής στάμπας , υποψίασε τους περαστικούς και ειδοποίησαν το Δασαρχείο.
Τα ξύλα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος , θα καταμετρηθούν και κατόπιν θα δημοπρατηθούν. Η κος Πίσσιας ανέφερε ότι γίνονται έρευνες από την Υπηρεσία για να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Ο κος Αθανασίου κατήγγειλε και άλλα περιστατικά παραβατικότητας που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Ασπροποτάμου. Μίλησε για παράνομη αλιεία που έχει ως αποτέλεσμα το ποτάμι να έχει ¨στερέψει ¨από ψάρια , αναφέρθηκε ακόμα και σε παράνομο κυνήγι που συντελείται.
Μίλησε για ανεξέλεγκτη βοσκή μεγάλων ζώων και για καταπατήσεις Δημοσίων εκτάσεων με προκλητικό τρόπο και απουσία ελέγχου.
Διεμήνυσε ότι κάτοικοι Χωριών του Ασπροποτάμου έχουν συστήσει μια ομάδα που ξεκίνησε και πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες κατά μήκος του ποταμού αλλά και στο δάσος για να αποτρέψουν φαινόμενα παραβατικότητας και βανδαλισμού αυτής της πανέμορφης γωνιάς της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.