Παραμένουν οι Πρόσφυγες στο Μουργκάνι – Τι λέει για την φιλοξενία των Καλαμπακιωτών ένας Σύριος Πρόσφυγας που εργαζόταν χρόνια στην Ελλάδα

24 Φεβρουαρίου, 2016 22:24 Επιμέλεια: /

DSC_6789_DCE

Όλη την ημέρα Αντιδήμαρχοι , Σύμβουλοι , ο Πρόεδρος Καστρακίου και πολλοί Καλαμπακιώτες βρίσκονται στο Μουργκάνι στον χώρο που έχουν σταθμεύσει τα λεωφορεία με τους Πρόσφυγες.

Πριν λίγο το Stagonnews βρέθηκε εκεί και άκουσε παράπονα ότι πολλά από τα ρούχα και κουβέρτες που έστειλαν οι Καλαμπακιώτες βρέθηκαν πεταμένες σε κάδους απορρημάτων.

Αυτό που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη είναι κρουασάν , γάλα , κονσέρβες και γενικά τυποποιημένα είδη.

Ακολουθεί βίντεο με την αναφορά  ενός  Σύριου Πρόσφυγα που εργαζόταν χρόνια στην Ελλάδα…..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.