Παραλήφθηκε το νέο χειροκίνητο σάρωθρο-σκούπα καθαρισμού των οδών

29 Μαΐου, 2015 15:25 Επιμέλεια: /

σαρωθρο_DCE

Παραλήφθηκε χθες, Τετάρτη 27-05-2015 από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Καλαμπάκας κ. Στέργιο Τσιαντούλα, το νέο χειροκίνητο σάρωθρο-σκούπα καθαρισμού των οδών.
Το χειροκίνητο σάρωθρο είναι προσφορά του κ. Βασιλείου Αγγέλη, δημοτικού συμβούλου της πόλης Kelsterbach και θα μπει άμεσα σε λειτουργία για τον καθαρισμό των δρόμων της πόλης της Καλαμπάκας.
«Ο Δήμος Καλαμπάκας κάνει ότι μπορεί για να εκσυγχρονίσει το σύστημα της καθαριότητας, αλλά θα πρέπει και οι πολίτες από την πλευρά τους να συμβάλουν για να έχουμε ένα Δήμο καθαρό», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Τσιαντούλας μετά την παραλαβή του νέου σαρώθρου-σκούπας.

  σαρωθρο_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.