Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Τομέα απο τον ΣΥΡΙΖΑ – Ομιλία στην Βασιλική από τον υπεύθυνο της ΕΕΚΕ για τα αγροτικά Βαγγέλη Αποστόλου

admin
admin
15 Ιουλίου 2014, 08:27

Στην Βασιλική μίλησε χθες βράδυ ο υπεύθυνος της ΕΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά Βαγγέλης Αποστόλου , συνοδευόμενος από την Βουλευτή του Νομού κα Παναγιώτα Δριτσέλη και τοπικά στελέχη.
Ο κος Αποστόλου με την ομιλία του θέλησε να τονίσει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο Αγροτικός Τομέας και δη η πρωτογενής παραγωγή , που όλοι επικαλούνται αλλά κανείς μέχρι σήμερα ( τουλάχιστον τα χρόνια της κρίσης ) δεν έχει στηρίξει εμπράκτως.
Ο κος Αποστόλου παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση του Αγροτικού Τομέα και την απεξάρτηση της χώρας μας από προϊόντα που προέρχονται από άλλες χώρες. Δεν είναι δυνατόν είπε , η Ελλάδα να αγοράζει κρέατα , γαλακτοκομικά κ.λ.π. την στιγμή που θα μπορούσε να κάνει και εξαγωγές.
Τόνισε πως ο Αγροτικός Τομέας δεν έχει υποστηριχθεί όπως πρέπει και θεωρεί αναγκαία την μείωση του κόστους παραγωγής των Αγροτικών προϊόντων αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί.
Μετά το τέλος της εισήγησης του κου Αποστόλου ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και διευκρινίστηκαν αρκετά θέματα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί κάτοικοι της Βασιλικής αλλά και των γύρω χωριών , μεταξύ αυτών ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Λύπας , η Πρόεδρος Βασιλικής κα Κολώνα και ο πρώην Δήμαρχος Βασιλικής κος Βάϊος Ζιάκας.

basiliki syriza _DCE basiliki syriza 4_DCE basiliki syriza 3_DCE basiliki syriza 2_DCE basiliki syriza 1_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .