Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ – Μετά από 14 μήνες ακινητοποιημένο το σύγχρονο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας

23 Νοεμβρίου, 2015 12:36 Επιμέλεια: /

asthenoforo paradosi (1)

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ρεπορτάζ της ert.gr που αναφέρονταν στο ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο “φάντασμα”  που βρίσκεται σε… αχρηστία για 14 ολόκληρους μήνες, την ίδια χρονική στιγμή που τόσο οι Υγειονομικές Μονάδες της χώρας όσο και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας ζητούν επιτακτικά την αντικατάσταση του στόλου των παλιών οχημάτων τους.

Τo Ασθενοφόρο παραδόθηκε σήμερα από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας σε εκπροσώπους του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην πόλη από την Λάρισα. Έτσι στο Κ.Υ. θα φιλοξενούνται πλέον δύο Ασθενοφόρα που θα χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν

Πρόκειται για ασθενοφόρο που δόθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας τον Σεπτέμβριο του 2014, μαζί με άλλα 11 ασθενοφόρα καινούργιας τεχνολογίας και πλήρως εξοπλισμένα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και δη στα Κέντρα Υγείας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, αξίας άνω των 40.000 ευρώ, δεν μπήκε ποτέ στην κυκλοφορία, καίτοι παραδόθηκε και παραλήφθηκε επίσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτιολογικό της ακινητοποίησης του οχήματος όλους αυτούς τους μήνες, στάθηκε η αδυναμία συνεννόησης των εμπλεκόμενων φορέων (5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και ΕΚΑΒ) για την τροφοδοσία του με καύσιμα και κυρίως δεν διαθέτει οδηγό το Κέντρο Υγείας ( έχουν μεταφερθεί στο ΕΚΑΒ )  με αποτέλεσμα το όχημα να παραμένει στο… υπόστεγο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας. Για την αντιμετώπιση, δε, των επειγόντων περιστατικών στην περιοχή Καλαμπάκας, χρησιμοποιείται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο στερείται η κεντρική μονάδα στα Τρίκαλα. Αξιοσημείωτο, δε, είναι το γεγονός ότι το αντίστοιχο ασθενοφόρο που δόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης, την ίδια χρονική περίοδο, χρησιμοποιήθηκε σχεδόν αμέσως από πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Ξέμεινε από films το Ακτινολογικό

Για ακόμη μια φορά ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας  διαμαρτύρεται για ελλείψεις στο Ακτινολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας . το Ακτινολογικό λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα και τα υλικά πολλές φορές απουσιάζουν ( films κ.λ.π.). ο κος Σκύφτας με συνεχείς κρούσεις ζητάει υλικά  από το Νοσοκομείο ,αλλά όπως αναφέρει μέχρι τώρα αυτά δίδονται με το σταγονόμετρο με αποτέλεσμα να υπάρχοιν σοβαρές ελλείψεις.

asthenoforo paradosi (3) asthenoforo paradosi (2) asthenoforo paradosi (5) asthenoforo paradosi (6) asthenoforo paradosi (7) asthenoforo paradosi (8) asthenoforo paradosi (4)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.