Παραδόθηκε σήμερα η Τεχνική Έκθεση των Υπηρεσιών για την Γέφυρα της Διάβας

10 Φεβρουαρίου, 2016 17:54 Επιμέλεια: /

mixalakis gefira (3)

Ολοκληρώνεται η Μελέτη που έχουν αναλάβει να συντάξουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας.  Χθες το θέμα συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και μέλημα όλων είναι η ταχύτερη αποκατάσταση της Γέφυρας.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης ανέφερε ότι μέλημα του ιδίου αλλά και του Περιφερειάρχη κου Αγοραστού είναι η γρήγορη αποκατάσταση , αλλά το σημαντικότερο την εξασφάλιση της σταθερότητας της Γέφυρας.

Είπε ότι η μελέτη θα περιλαμβάνει την επαναφορά της κολώνας  στην αρχική της θέση αλλά και την σταθεροποίηση των υπόλοιπων .

Αύριο Πέμπτη θα παραδοθεί από τις υπηρεσίες και η έκθεση για τον προϋπολογισμό του έργου που αποτελεί σημαντικό βήμα για την χρηματοδότηση.

Η μελέτη θα παραδοθεί από τους κκ. Αγοραστό και Σινάνη  στον αρμόδιο Υπουργείο και δη στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη , ο οποίος υποσχέθηκε ότι μόλις πάρει την μελέτη στα χέρια του θα εξασφαλίσει το ανάλογο κονδύλι.

Δεν μπορούμε βέβαια να κρύψουμε και μια ανησυχία που υπάρχει λόγω της όλης κατάστασης της χώρα μας και δη των Οικονομικών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.