Παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που συγκέντρωσαν οι Συνοριοφύλακες Νομού Τρικάλων

admin
admin
23 Νοεμβρίου 2015, 13:02

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων )αντιλαμβανόμενη την τεράστια ανάγκη για βοήθεια στους πρόσφυγες και κυρίως στα παιδιά των προσφύγων, κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις της και με την υποστήριξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να συγκεντρώσει παιδικά ρούχα, υποδήματα αλλά και γάλατα μακράς διάρκειας μέσα από τις τάξεις της.

Για τον Νομό Τρικάλων  η συγκέντρωση του υλικού έγινε στο Τμήμα Συνοριοφυλακής που στεγάζεται με το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας. Η πρώτη ποσότητα των συγκεντρωμένων αγαθών παραδόθηκε από φορτώθηκε από Συνοριοφύλακες για να μεταφερθούν στις περιοχές που θα πραγματοποιηθεί η διανομή.

Η συγκέντρωση άρχισε  από 15 και θα διαρκέσει μέχρι  30 Νοεμβρίου σε όλες τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Επικράτειας, θα μπορούν ένστολοι αλλά και πολίτες, να προσφέρουν βοήθεια σε παιδικά ρούχα , υποδήματα , γάλατα μακράς διάρκειας , παιχνίδια κ.λ.π. , για τα παιδιά των προσφύγων που έχουν ανάγκη.

synoriofylakes-6 synoriofylakes-4 synoriofylakes-3Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .