Παραδοσιακοί θεσμοί

13 Μαΐου, 2017 08:17 Επιμέλεια: /

61470-8

Μπορεί η διάρθρωση της τοπικής οικονομίας να άλλαξε και από τον αμιγώς πρωτογενή τομέα να αναπτύχθηκε ο τριτογενής , λόγω τουρισμού φυσικά , αλλά για πολλούς ακόμα το μείζων πρόβλημα αυτήν την εποχή είναι οι δέσες επί του Πηνειού , ο καθαρισμός των υδραυλάκων που οδηγούν το νερό στα χωράφια και μια σειρά άλλα θέματα που επηρεάζουν την αγροτική παραγωγή . Και βέβαια όλοι ζητούν από τον Δήμο τα ρέστα κάτι που φέρνει παλιές θύμησες , τότε που υπήρχε το εθιμικό δίκιο όπως η προσωπική εργασία, για τον καθαρισμό του κεντρικού υδραύλακα , ο αυλακάρης , ο αγροφύλακας , ο αγρονόμος και μια σειρά άλλοι θεσμοί που τους πείρε μαζί τους η αλλαγή εποχής και ο κοινωνικός και οικονομικός μετασχηματισμός !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Στην Πρεβέντα το νερό μπήκε στο αυλάκι. Μόνο αυτά που ακούμε και βλέπουμε να γίνονται με τον πλέον φυσιολογικό και ανερυθρίαστο τρόπο, μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τον κάθε κουμπάρο να μας πουλάει μυαλό. Στην κουμπαριά μας ρε παιδιά!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.