Παραδοσιακά κούλουμα στο Ξενία Καλαμπάκας

14 Μαρτίου, 2016 12:16 Επιμέλεια: /

kathari deytera xenia 2016 (19)

Παραδοσιακά κούλουμα στο Ξενία   Καλαμπάκας πραγματοποίησε φέτος ο Δήμος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Τα καζάνια άρχισαν να βράζουν από νωρίς με τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην προετοιμασία να έχουν ανεβασμένη διάθεση .

Ο κόσμος  άρχισε να πηγαίνει μετά τις 11.30 όπου η φασολάδα ήταν έτοιμη και παρά το κρύο και το ψιλόβροχο η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης  ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.

Φυσικά εκτός του Δημάρχου Καλαμπάκας από κει παρέλασαν Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι.

Επί ποδός η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Μπαντέκα Λίλα η Δημοτική Σύμβουλος κα Κουκουράβα Μαρία που μερίμνησαν  όλα να είναι τέλεια.

Καλή Σαρακοστή………….

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.