Παράδειγμα !!!

12 Αυγούστου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

koytsoyfliani 2013 5_DCE

Σημαντική αναμφισβήτητα  η σημερινή μέρα  για τους   απανταχού  Κουτσουφλιανιώτες  καθώς   το απόγευμα   πραγματοποιούνται τα εγκαίνια  του  «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ »  στο παλιό δημοτικό σχολείο της Παλαιάς Κουτσούφλιανης  που θα στεγάσει το αρχειακό υλικό   που υπάρχει και θυμίζει την  ηρωική  πράξη που πραγματοποίησαν  οι Κουτσοφλιανιώτες  στις  13 Μαίου  1898 .

Οι ήρωες κάτοικοι ενός χωριού, που η ήττα της Ελλάδος το 1897 τους οδήγησε στον τουρκικό ζυγό, πυρπόλησαν το χωριό τους  παίρνοντας  μαζί τους τις άγιες εικόνες  και τα οστά των προγόνων και  κατέφυγαν  στην ελεύθερη Ελλάδα  αποδεικνυόμενοι   άξιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και των Αγωνιστών του 1821 .

Σε μια εποχή ντροπιαστική για την Πατρίδα μας  η μικρή Κουτσούφλιανη του 1897 μας θυμίζει τις δικές μας ενοχές  και την ευθύνη μας να  ξανακάνουμε την Ελλάδα  περήφανη  και  δυνατή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.