Παρ’ ότι η αγοραστική κίνηση έχει μειωθεί – Ο Τουρισμός κρατάει ζωντανή την αγορά της Καλαμπάκας

2 Ιουλίου, 2015 12:53 Επιμέλεια: /

DSD_8720_DCE

Μεγάλη είναι η πτώση των επισκεπτών που καταφτάνουν πλέον στην Καλαμπάκα , μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών , σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση της Χώρας.
Μιλώντας στην στήλη μας ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κος Γκόγκος ανέφερε ότι η πτώση στις αφίξεις τουριστών στην Καλαμπάκα και το Καστράκι είναι μεγάλη και η κατάσταση επιδεινώνεται. Αυτό την στιγμή που ο μήνας Ιούνιος είναι ο κατ’ εξοχή τουριστικός μήνας για την Ελλάδα , και σε σχέση με την περσινή χρονιά η κίνηση είναι πτωτική. Είπε ότι οι κλειστές τράπεζες είναι ότι χειρότερο για την εποχή αυτή και ευχήθηκε σύντομα να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να επιστρέψει η χώρα μας σε κανονικούς ρυθμούς, κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη όλων όσων θέλουν να έλθουν στην πατρίδα μας.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καλαμπάκας κος Θεολόγης Μαντάρας μίλησε και αυτός στην στήλη μας , λέγοντας ότι η αγορά ήταν σε κακή κατάσταση , αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις νέκρωσε εντελώς.
Η μόνη αισιόδοξη νότα για τους επαγγελματίες της Καλαμπάκας είναι ο τουρισμός ( έστω και μειωμένος) που υπάρχει στην πόλη και κάνει κάποια ψώνια.
Ο κος Μανταρας είπε ακόμη ότι υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες πανελλήνια συνέλευση στην Λάρισα ( συμμετείχε) για θέματα που αφορούν τους εμπόρους , αλλά η ατζέντα της συζήτησης άλλαξε καθ’ ότι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν κάποια υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης που θα μιλούσαν.
Ο Πρόεδρος έκλεισε λέγοντας ότι Εμπορικός Κόσμος θεωρεί ότι θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη παρ’ ότι τα μέτρα είναι δυσβάστακτα και είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί το εισόδημά τους. Θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι χειρότερη εκτός Ευρώπης και το πλήγμα εκτός Ευρώπης θα είναι μεγάλο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.