Παντελής Αβραμίδης : Σοκάρονται οι ξένοι επισκέπτες της Καλαμπάκας από τους δρόμους Γρεβενών και Ιωαννίνων – Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

24 Μαρτίου, 2016 13:18 Επιμέλεια: /

abramidis potami  (2)

¨Σόκ ¨ παθαίνουν  οι επισκέπτες της Καλαμπάκας που φτάνουν στην πόλη από τα Γρεβενά και τα Ιωάννινα , διερχόμενοι από μιας τέτοιας κατάστασης Εθνική οδού , την στιγμή που το έργο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 είναι ημιτελές .

Ο γραμματέας οργανωτικού του Ποταμιού Παντελής  Αβραμίδης, επισκέφτηκε χθες τον Νομό μας , μαζί  με μια αντιπροσωπία της Τοπικής Ομάδας Το Ποτάμι Ν. Τρικάλων .μετά τις συναντήσεις με τους κκ. Μιχαλάκη και Παπαστεργίου συναντήθηκε με τον  δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη για το θέμα της αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας, για τη διασύνδεση της Ε-65 με την Εγνατία Οδό και για διάφορα άλλα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Στόχος όλων αυτών των συναντήσεων είναι να καταγραφούν τα προβλήματα προκειμένου να εξεταστεί ο τρόπος συμβολής του Ποταμιού στην επίλυσή τους μέσω της προώθησής τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή με όποια άλλη μορφή κριθεί κατάλληλη.

Για το θέμα της Γέφυρας της Διάβας ο Δήμαρχος Καλαμπάκας ανέφερε ότι με την πτώση της έχει κόψει τον Δήμο στα δύο με πολλές και παράπλευρες απώλειες . δεν θέλησε να σχολιάσει τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση της γέφυρας ( αν και προκλήθηκε ) , εστίασε περισσότερο στην ανακατασκευή της. Ανέφερε ότι ο Δήμος και η Περιφέρεια έχουν πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις και ότι η νέα μελέτη που συντάχθηκε εξασφαλίζει την ασφάλεια αυτής μιας και οι προδιαγραφές άλλαξαν  πλέον και είναι πολύ καλύτερες.

Η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το ΠΟΤΑΜΙ είπε είναι οι συνεχείς παρεμβάσεις ( με ερωτήσεις κ.λ.π. ) προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Ο κος Αβραμίδης δεσμεύτηκε να βοηθήσει όσο μπορεί για την αποκατάσταση της Γέφυρας αλλά και για την ολοκλήρωση του Ε-65 . θεωρεί ότι ο Ε-65 επιβάλλεται να ολοκληρωθεί καθ’  ότι η Καλαμπάκα που βρίσκεται το μοναδικό μνημείο στον κόσμο που είναι τα Μετέωρα , είναι απομονωμένη.

Είναι ντροπή είπε , να ξεκινάει ένα έργο και κανείς να μην γνωρίζει τι θα γίνει και πότε θα γίνει. Το έργο θα π[ρέπει να γίνει άμεσα και στο σύνολό του , ανέφερε.

Ο κος Σινάνης έθεσε και το θέμα της Σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας , αφού αυτήν την ώρα τα δρομολόγια είναι λίγα και δεν εξυπηρετούν.

abramidis potami  (3) abramidis potami  (1) abramidis potami  (4) abramidis potami  (5)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Το χάος από τις πινακίδες στην είσοδο της πόλης το είδες, η πινακίδα «δήμος Κλεινοβού » δεν σε εντυπωσίασε,τα χόρτα και τα σκουπίδια μπροστά στο ΚΥ δεν τα είδες. Είσαι τυχερός που μπήκες στο δημαρχείο από την είσοδο της οδού Βλαχάβας και γλίτωσες το παντελόνι από τα αδέσποτα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.