Πάνω από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους δήμους της περιοχής

15 Σεπτεμβρίου, 2015 18:30 Επιμέλεια: /

rodakina

Περισσότερους από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας το τελευταίο διάστημα μέσω Δήμων της περιοχής σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Τα φρούτα συγκεκριμένα διανεμήθηκαν σε ωφελούμενους κοινωνικών δομών, στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και σε όσους υπέβαλαν αίτηση για το επισιτιστικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα σημείωσε τα εξής: «Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διένειμε συνολικά περισσότερους από 60 τόνους φρούτων σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη στην περιοχή μας.

Αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, κάθε πρωτοβουλία, δράση και ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων ετών στη χώρα μας».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.