Πάνω από 2 εκατομμύρια οι οφειλές Καλαμπακιωτών στην ΔΕΗ – Το τοπικό Κατάστημα άρχισε τις αποσυνδέσεις

3 Αυγούστου, 2015 13:41 Επιμέλεια: /

dei_logariasmos-1-620x320_DCE

Στο «κόκκινο» έχει επανέλθει η ρευστότητα της ΔΕΗ συμπαρασύροντας συνολικά την αγορά ηλεκτρισμού καθώς οι ανεξόφλητες οφειλές από απλήρωτους λογαριασμούς ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής τα capital controls τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα την πρώτη προσπάθεια της ΔΕΗ να ανακόψει τον υψηλό ρυθμό αύξησης των ανεξόφλητων οφειλών που απειλούν να στεγνώσουν τη ρευστότητά της. Οι οφειλές αυξήθηκαν κατά 200 εκατ. ευρώ αγγίζοντας τα 2 δις. Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ της η ΚτΚ, το ηλεκτρονικό σύστημα SAP εντοπίζει καταναλωτές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αλλά εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και δεν πληρώνουν. Σε αυτό το δυσχερές πλαίσιο, η ΔΕΗ φέρεται να σχεδιάζει τη νέα τιμολογιακή πολιτική της, που θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο και η οποία μεταξύ άλλων θα επιβραβεύει τους καλοπληρωτές.

Πάνω από 2 εκατομμύρια στην ΔΕΗ Καλαμπάκας

Αποκαλυπτικά  είναι τα στοιχεία που δημοσιοποίησε  σήμερα  δια του Ράδιο Σταγών ο Προϊστάμενος του υποκαταστήματος ΔΕΗ Καλαμπάκας κος Γιώργος Δήμου.

Ο κος Δήμου ανέφερε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Καλαμπακιωτών ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς  από τον πληθυσμό του Δήμου.

Το μεγαλύτερο ποσό το οφείλουν επαγγελματίες όπου κάποιοι ξεπερνούν τις 30 χιλιάδες και κάποιοι και τις 100 , ενώ πιο καλοπληρωτές είναι οι κάτοικοι των χωριών που θεωρούν ντροπή να οφείλουν.

Ο κος Δήμου ανέφερε ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε και άρχισε η διακοπή ρεύματος σε όσους δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Προτρέπει δε σε όσους μπορούν να πάνε και να διακανονίσουν τις οφειλές τους αλλιώς θα μείνουν προ εκπλήξεως αν συνεχίσουν να αδιαφορούν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.