Πανηγυρίζει το εξωκκλήσιον της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρακίου

12 Αυγούστου, 2016 17:41 Επιμέλεια: /

kastraki-theotokos-6_DCE

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εορτάζει και πανηγυρίζει το εξωκκλήσιον της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρακίου. ‘’Τρανή Εκκλησία’’ βόρια του Ι.Ναού Αγίου Νικολάου παλαιόν Κοιμητήριον Καστρακίου.

Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6.30μμ θα ψαλλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας με αρτοκλασία.

Το πρωί της Δευτέρας και ώρα 7.00π.μ θα τελεσθεί ο όρθρος και θα ακολουθήσει η Θεία Λειτουργία. Στο τέλος θα γίνει η αρτοκλασία.

Παρακαλούμε τους ενορίτες και τους ευλαβείς Χριστιανούς να τιμήσουν την εορτή της Παναγίας μας, για να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία της.

 

 

Το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον

Καστρακίου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.