Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων

19 Νοεμβρίου, 2016 10:26 Επιμέλεια: /

1

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 21ην του μηνός Νοεμβρίου 2016 πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 7:30-10:15 π.μ.:

 

Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

 

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

 

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών                                     κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Υ.

 

ΩΡΑ 9:00-12:30 βραδινή:

 

Αρχιερατική  Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Υ.

 

ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 7:00-11:00 π.μ.:

 

Έναρξη Όρθρου και εν συνεχεία θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Α Λ Ε Ξ Ι Ο Υ.

 

ΩΡΑ 11:00-11:15 π.μ.:

 

Δοξολογία επί τη ημέρα μνήμης των Ενόπλων Δυνάμεων Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.  Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Υ παρουσία Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών.

 

ΩΡΑ 5:00 μ.μ.:

 

Εσπερινός και εν συνεχεία λιτάνευση της Εφεστίου Πανσέπτου και Χαριτοβρύτου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών  κ.  Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Υ. Ακολουθία αρτοκλασίας και Θείο Κήρυγμα.

 

ΩΡΑ 6:00 μ.μ.:

 

Ακολουθία Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ενώπιον της Εφεστίου Πανσέπτου και Χαριτοβρύτου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ.

 

 

 

ΩΡΑ 9:00-12:30 βραδινή:

 

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Υ.

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ Η ΕΦΕΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΣ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ»

ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

 

Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΗ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 

Ε Κ   Τ Ο Υ   Ι Ε Ρ Ο Υ   Ν Α Ο Υ

panagiaepiskepsi.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.