Πανηγύρισε η Αγία Παρασκευή Κορομηλιάς

30 Ιουλίου, 2017 12:33 Επιμέλεια: /

koromilia agia paraskevi 2017 (57)

Απλά  και κατανυκτικά πραγματοποιήθηκε ο όρθρος και η θεία λειτουργία στην Κορομηλιά Καλαμπάκας με αφορμή της εορτής της Αγίας Παρασκευής , που είναι ο ναός του χωριού.

Η Αγία Παρασκευή εορτάζεται την πρώτη Κυριακή από την εορτή της για να μπορούν οι κάτοικοι να ανεβαίνουν στο χωριό τους.

Της θείας λειτουργίας πρωτοστάτησε ο Ιερομόναχος της Ιεράς μονής Βαρλαάμ πατέρας Παχώμιος , συνεπικουρούμενος από τον μοναχό π. Αβέρκιο.

Οι Κορομηλιώτες έδωσαν το παρών στην εκκλησία και προσευχήθηκαν γι υγεία και ευημερία στις οικογένειες αλλά και στην πατρίδα μας.

Το παρών όμως έδωσαν ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μπουτίνας.

Ακολούθησε καφεδάκι και τσιπουράκι στην ταβέρνα του χωριού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Και στην Κορομηλιά εμφιαλωμένο!!!!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.