Πανηγυριώτες

20 Ιουλίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

DSD_8836_DCE

Ο κοινωνικός ιστός στα ορεινά σιγά – σιγά συγκροτείται , το θερινό   Εκκλησιαστικό Αγιολόγιο  απόλυτα συνυφασμένο με την τοπική παράδοση  ξεκινά και όλα δείχνουν να παίρνουν μια φαινομενική  , τουλάχιστον  ,κανονικότητα .

Κάπως έτσι και οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης  μπαίνουν στο κάδρο καθώς παρευρίσκονται στις εορταστικές λατρευτικές ακολουθίες στις εκκλησίες και στα εξωκκλήσια των χωριών αλλά και στα λαϊκά δρώμενα όπως  κοινές τράπεζες , πανηγύρια , ανταμώματα και μια σειρά άλλες δράσεις .

Έτσι το  Σαββατοκύριακο , Βουρλίτσης και Γιαννάκος παραβρέθηκαν στην Τζούρτζια , Δήμαρχος , Καλτσούδας  , Βουρλίτσης , Γκαραγκάνη , Δρούγκα , Μπαντέκα  , Περικλής Γιάννης  , Δημήτρης Σακελλαρίου, Ζαρόπουλος , Παπανικολάου ,Σακελλαρίδης  κ.α ,  στον Άγιο Δημήτριο , σύσσωμοι  οι τοπικοί άρχοντες στην εμποροπανήγυρη της Καλαμπάκας και στο πανηγυρίζοντα εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία αλλά και στον ομώνυμο ναό στην Βλαχάβα  , με το επόμενο ραντεβού στα πανηγυρίζοντα  της Αγίας Παρασκευής  χωριά .

Καλό Καλοκαίρι αδέρφια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.