Πανηγύρια 2017 – Στείλτε μας φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του χωριού σας – Δείτε τον τρόπο

11 Αυγούστου, 2017 12:49 Επιμέλεια: /

DSC_8286_DCE1

Ως γνωστόν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνουν χώρα στα χωριά του Δήμου μας αρκετές εκδηλώσεις.

Από αύριο Παρασκευή μέχρι και τις 20 Αυγούστου σχεδόν σε κάθε Οικισμό του Δήμου θα πραγματοποιείται κάθε βράδυ χοροεσπερίδα ή να το πούμε στην γλώσσα μας πανηγύρι.

Το stagonnews και φέτος θα προσπαθήσει να καλύψει τις περισσότερες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αλλά είναι σίγουρα αδύνατο να βρεθούμε σε όλες.

Για το λόγο αυτό εφόσον επιθυμείτε μπορείτε εσείς οι ίδιοι οι αναγνώστες να μας στέλνετε καθημερινά φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του χωριού σας.

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό στα παρακάτω email ή στο facebook .

Email: stagon@stagonnews.gr
stagonnews@gmail.com

Facebookhttps://www.facebook.com/stagonnews.gr/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002962376556

Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο που θα βρεθεί σε τέτοιες εκδηλώσεις να περάσει καλά και φυσικά προσοχή στο δρόμο σε όσους οδηγούν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.