Πανελλήνιες 2016 – Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές με Νεοελληνική Γλώσσα – Αναλυτικά τα θέματα και οι απαντήσεις

16 Μαΐου, 2016 09:03 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Τον καλύτερό τους εαυτό καλούνται να δώσουν σήμερα 103.366 υποψήφιοι εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο πλαίσιο της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων.

Γνώσεις και σωστή κρίση είναι δύο βασικοί παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία τους στις εξετάσειςΗ έναρξη των εξετάσεων γίνεται με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στην οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων, είτε δίνουν με το παλιό είτε με το νέο σύστημα, αλλά και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Β”) που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Με το ίδιο μάθημα αύριο, Τρίτη 17 Μαΐου, θα ξεκινήσουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ (ομάδα Α”) που δίνουν με το παλιό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

them_glo_gen_c_hmer_ns_160516

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ “Νέο Φροντιστήριο':

http://neo.edu.gr/themata/wp-content/uploads/2016/05/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%95%CE%9A%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97.pdf

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.