Πάνε τα παλιά …

6 Ιουλίου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

DSC_5108_DCE

Τίποτα  δεν θύμιζε ότι την Κυριακή ψηφίζαμε στο πρώτο και το πλέον αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα μετά την μεταπολίτευση καθώς οι συνθήκες στις οποίες κλήθηκαν οι πολίτες να ασκήσουν το δικαίωμά τους εκφέροντας  γνώμη για το αν αποδέχονται ή όχι την συμφωνία που προτείνουν  οι θεσμοί , είναι ιδιαίτερες .

Πάνε και οι αναλύσεις , πάνε και οι ετεροδημότες , πάνε και τα τραπεζάκια στα καφενεία όπου  μεταξύ τσίπουρο και μεζέδων  γίνονταν πανηγύρι καθώς οι πολίτες αναστενάζουν στις ουρές  της ντροπής στα Α.Τ.Μ με το μυαλό τους να βρίσκεται στις δυσκολίες που θα προκύψουν την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος .

Πρόκειται για μια εντελώς άλλη ατμόσφαιρα  σε ένα  εντελώς διαφορετικό κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι  .

Είπαμε η κρίση που υφείρπε και εδώ και έξι χρόνια έσκασε δεν μας άλλαξε μόνο συνήθειες αλλά  μας άλλαξε και  παραδοσιακές συμπεριφορές και νοοτροπίες  !!! Ας είναι για το καλύτερο , αλλά ….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.