Πάνε κι΄ έρχονται οι πολιτικοί

10 Νοεμβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

ergostasio xiloy tsironis (62)

Τόσο  μεγάλη περαντζάδα  πολιτικών  σε τόσο σύντομο χρόνο  μάλλον δεν έχει ξαναζήσει η περιοχή  μας  . Η Αρχή έγινε με τον Τζιτζικώστα  . Την Παρασκευή ήρθε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνης . Το Σαββατοκύριακο  ο Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και  χάρην των δεσμών που διατηρεί  με Τρικαλινούς  θα εκπροσωπεί κοινοβουλευτικά , λέει , και τα Τρίκαλα  προωθώντας στο θέματα του Νομού .

Ο Γιάννης Ραγκούσης , ο άλλοτε πανίσχυρος Υπουργός του Γ.Α.Π  , κι΄ αυτός εδώ έχοντας  συνάντηση με πολιτικούς του φίλους στα ορεινά της περιοχής οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια διαλόγου στην κεντροαριστερά . Ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επίκειται  Άδωνις !!! Και το πάζλ της πολιτικής περαντζάδας κλείνει με τον Υφυπουργό  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη  Σγουρίδη  που ήρθε  για να παραβρεθεί  στην παγκόσμια πρώτη του Λεωφορείου χωρίς οδηγό .

Τώρα , αν και τι θα βγει για το τοπικό συλλογικό καλό από όλες αυτές τις παρουσίες , είδωμεν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.