Παναγιώτα Δριτσέλη – Η κα Κωνσταντοπούλου πρέπει να παραδώσει την έδρα

14 Ιουλίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

<< Δεν μπορούνε 17 βουλευτές που δεν έδωσαν εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό για διαπραγμάτευση , να αποφασίζουν για 10 εκατομμύρια Έλληνες που ψήφισαν να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη…>> .

Αυτά τα λόγια ήταν της Βουλευτή του Νομού μας κας Δριτσέλη για να σχολιάσει όσους Βουλευτές δεν ψήφισαν την πρόταση του κου Τσίπρα για να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες.

Είπε ότι οι Βουλευτές αυτοί δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων την στιγμή που  έπρεπε να στείλουν πιο δυνατό τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες.

Η κα Κωνσταντωπούλου ανέφερε , ότι πρέπει να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της ( όπως είχαμε όλοι οι Βουλευτές) όπως και οι υπόλοιποι διαφωνούντες…..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • DIMITRIS KARATHANASIS

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.