«Παλιά αμαρτία» !!!

5 Σεπτεμβρίου, 2015 08:22 Επιμέλεια: /

polaplon aithoysa teliomata 1_DCE

Με την δήλωση ότι το έργο της κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας είναι μια «παλιά αμαρτία  του κ Μπουτίνα  που συνέχισε ο κ. Σακελλαρίου» ,  ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Κώστας Ράντος τοποθετήθηκε επί της πρότασης  έκπτωσης του αναδόχου του συγκεκριμένου απαντώντας  σε όσα ο πρώην δήμαρχος κ. Σακελλαρίου   είπε αναφορικά με την διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου  , στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου .

Και συνεχίζοντας τους οξείς τόνους ο κ. Ράντος  συμπλήρωσε πως  δυστυχώς οι τότε δημοτικές αρχές δεν άκουσαν τον σύλλογο διδασκόντων που προειδοποιούσε για την μη χρησιμότητα του έργου .

Η αντίδραση του πρώην δημάρχου ήταν άμεση και σε ίδιους οξείς τόνους κατηγόρησε τον κ. Ράντο ως τον μοναδικό  πολέμιο  του έργου .

Όσο για τον κ. Μπουτίνα η απάντησή του είναι «Άστον να λέει» !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.