Πάλι ολοκληρωμένη πρόταση ;

11 Ιουνίου, 2015 07:48 Επιμέλεια: /

siriza dasarxio (4)

Τα τελευταία  είκοσι τουλάχιστον χρόνια  όλες οι κυβερνήσεις  εκδηλώνουν  ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του πριστηρίου  ξυλείας  του Δασαρχείου Καλαμπάκας  αλλά περιέργως όχι μόνο  δεν  αναβαθμίζεται  αλλά μάλλον υποβαθμίζεται  περαιτέρω .

Τώρα πάλι βλέπουμε  εκδήλωση  ενδιαφέροντος από κλιμάκιο του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ  που με επικεφαλής  την Καλαμπακιώτισσα  , Χασιώτισσα για την ακρίβεια , βουλευτή  , κυρία Δριτσέλη  , επισκέφθηκε  τον δασάρχη κ. Πίσσια  ο οποίος  περιέγραψε την κατάσταση με τα μελανότερα χρώματα  και την βουλευτή να ζητάει και πάλι  σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης .

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό  της η Βουλευτής να πράξει και μακάρι να μην επαναληφθεί το γνωστό  : ότι περνώντας τις γραμμές τα όποια υπομνήματα και προτάσεις ξεχνιούνται  ,για να μην πω ότι  πετιούνται  , αλλά  επειδή έχουμε τραγική εμπειρία είμαστε κάπως  επιφυλακτικοί  . Ας ελπίσουμε να  διαψευσθούμε  .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Efstathios Efstathios

    Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει!!! Όταν ακούς «… περί μελέτης» η δουλειά καταλαβαίνεις που πάει!!! Μας έφαγαν οι μελέτες!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.