Πάλι ολοκληρωμένη πρόταση ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Ιουνίου 2015, 07:48

Τα τελευταία  είκοσι τουλάχιστον χρόνια  όλες οι κυβερνήσεις  εκδηλώνουν  ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του πριστηρίου  ξυλείας  του Δασαρχείου Καλαμπάκας  αλλά περιέργως όχι μόνο  δεν  αναβαθμίζεται  αλλά μάλλον υποβαθμίζεται  περαιτέρω .

Τώρα πάλι βλέπουμε  εκδήλωση  ενδιαφέροντος από κλιμάκιο του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ  που με επικεφαλής  την Καλαμπακιώτισσα  , Χασιώτισσα για την ακρίβεια , βουλευτή  , κυρία Δριτσέλη  , επισκέφθηκε  τον δασάρχη κ. Πίσσια  ο οποίος  περιέγραψε την κατάσταση με τα μελανότερα χρώματα  και την βουλευτή να ζητάει και πάλι  σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης .

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό  της η Βουλευτής να πράξει και μακάρι να μην επαναληφθεί το γνωστό  : ότι περνώντας τις γραμμές τα όποια υπομνήματα και προτάσεις ξεχνιούνται  ,για να μην πω ότι  πετιούνται  , αλλά  επειδή έχουμε τραγική εμπειρία είμαστε κάπως  επιφυλακτικοί  . Ας ελπίσουμε να  διαψευσθούμε  .

  • Efstathios Efstathios

    Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες κοσκινίζει!!! Όταν ακούς «… περί μελέτης» η δουλειά καταλαβαίνεις που πάει!!! Μας έφαγαν οι μελέτες!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .