Παγκόσμιο ενδιαφέρον

3 Οκτωβρίου, 2015 11:34 Επιμέλεια: /

αρχείο λήψης_DCE

Και να που τα Τρίκαλα έγιναν , ελέω λεωφορείου χωρίς οδηγό , ή αλλιώς «γκαβού λεωφορείου» , όπως το αποκαλούν κάποιοι χιουμοριστικά , παγκοσμίως γνωστά με μεγάλα  τηλεοπτικά κανάλια να συρρέουν για να αποτυπώσουν  το γεγονός .

Δεν ξέρω αν και πως αυτό το λεωφορείο  θα πάει , αλλά  το ότι κατάφερε να δημιουργήσει πριν καν τεθεί σε κυκλοφορία  , θόρυβο που  μάλιστα βγήκε εκτός συνόρων της Πόλης των Τρικάλων , είναι ένα σημαντικό κέρδος  και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε .

Τώρα επί της ουσίας , απ΄ ότι  καταλαβαίνουμε  φυσικά , η καινοτομία αυτή δείχνει να είναι πιλοτική σε πρώτη φάση τουλάχιστον από τα αποτελέσματα της οποίας θα εξαρτηθεί αν και πόσο μπορεί να πάρει μόνιμη μορφή κάτι που ευχόμαστε όλοι φυσικά κάτι που έχει να κάνει  με την εμπιστοσύνη των Τρικαλινών .

Θα εμπιστευτούν  λοιπόν οι Τρικαλινοί  το λεωφορείο χωρίς οδηγό ;  Πάντως αν πετύχει θα έχουμε ως Τρίκαλα καταφέρει το ανέφικτο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.