Π.Υ. Καλαμπάκας – Άτυπη ενημέρωση

16 Ιουλίου, 2015 19:15 Επιμέλεια: /

simaKALMBAK

Στα πλαίσια της πρόληψης και λόγω της αύξησης τις τελευταίες ημέρες των πυρκαγιών που αποδίδονται σε εμπρησμό από αμέλεια, η Π.Υ. Καλαμπάκας κατόπιν σχετικής Διαταγής του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και μέσα στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, ετοίμασαν και σας παρουσιάζουν το νέο κοινωνικό μήνυμα, για πρόληψη και προστασία από τις δασικές και αγροτικές πυρκαγιές.

 

Σας γνωρίζουμε προς γνώση των αναγνωστών σας ότι η οποιαδήποτε χρήση πυρός χωρίς την σχετική άδεια και προηγούμενη ενημέρωση επισύρει ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ με την σύγχρονη επιβολή Διοικητικού Προστίμου απο το Πυροσβεστικό Σώμα και τις όποιες κυρώσεις άλλων φορέων.

 

Παρακαλούμε για την αναπαραγωγή μέσω των ηλεκτρονικών εντύπων σας (ιστοσελίδες) του παρακάτω βίντεο καθώς και δνσης του Επισημου Καναλιού Youtube του Πυροσβεστικού Σώματος απ᾽όπου μπορείτε να αντλήσετε υλικό και να το χτησιμοποιήσετε ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστα γεγονότα όσον αφορά τις ανθρώπινες ζωές, στις περιουσίες των πολιτών και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xVckpUtx3Qw

 

Επίσημο Κανάλι Youtube Πυροσβεστικού Σώματος:

 

https://www.youtube.com/channel/UC1h4xPwkyJwsF3fM1kLW6nw

 

Π.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.