Ουσιαστικές κυβερνητικές παρεμβάσεις για τη στήριξη του Νομού Τρικάλων

26 Νοεμβρίου, 2016 13:11 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Τις προηγούμενες ημέρες υπογράφηκαν δύο Υπουργικές Αποφάσεις, με τις οποίες ενισχύεται ιδιαίτερα ο Νομός Τρικάλων και σε σχέση και με τον πρωτογενή τομέα, αλλά και σε ότι αφορά την στήριξη των πλημμυροπαθών από τις πρόσφατες καταστροφές. Ως προς το πρώτο ζήτημα, όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών του Νομού μας, με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα δουν αυξήσεις κατά 25% στις εξισωτικές τους αποζημιώσεις για το 2016. Συγκεκριμένα, με την σχετική υπουργική απόφαση, το ανώτατο ποσό που μπορούν να εισπράξουν οι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης των ορεινών περιοχών αυξήθηκε, από 100 ευρώ το εκτάριο, σε 125 ευρώ το εκτάριο.

Ως προς το θέμα της στήριξης των πλημμυροπαθών του Νομού Τρικάλων, υπογράφηκε η απόφαση της Υφυπουργού Οικονομικών με την οποία παρατείνεται – αναστέλλεται η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε πληγείσες περιοχές του Νομού Τρικάλων. Στο πλαίσιο αυτό αναστέλλεται το σύνολο των φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι 1.1.2017, για τους κατοίκους των περιοχών που έχουν χαρακτηριστεί ως πλημμυρόπληκτες στο Νομό Τρικάλων.

Με δεδομένη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να παλεύουν και για την μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική προστασία των πολιτών του Νομού Τρικάλων, καθώς και για την ενίσχυση της ποιοτικής πρωτογενούς παραγωγής και των πολιτικών για την στήριξη της ορεινότητας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.