Ότι εμποδίζει γκρεμίζεται ;

20 Σεπτεμβρίου, 2016 08:18 Επιμέλεια: /

dscf1602_dce

Πολλές και  εύλογες οι επισημάνσεις  από Διάβα μεριά όσον αφορά την κατάσταση που αντικρίζουν σε έργα που γίνονται στην περιοχή προκειμένου να περάσει καλώδιο οπτικής ίνας . Οι άνθρωποι μιλούν για εκτέλεση εργασιών χωρίς να υπάρχουν προειδοποιητικά σήματα αναφορικά με την κυκλοφορία και κυρίως για την ποιότητα των εργασιών . Μάλιστα ως παράδειγμα  αναφέρουν την φθορά που προκλήθηκε στον  οπλισμό  γέφυρας προκειμένου να περάσει το καλώδιο αναρωτώμενοι  αν η λογική εκτέλεσης των εργασιών είναι «ότι εμποδίζει γκρεμίζεται» . Τι να πούμε , απλά μεταφέρουμε τον προβληματισμό

dscf1603_dce dscf1601_dce

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Το χειρότερο είναι πως ψηφίσαμε και αφήσαμε να μας κυβερνούν «κακοί» ερασιτέχνες, άτομα που φάνηκε πως δεν έχουν στοιχειώδεις γνώσεις για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις καθημερινότητας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.