Όταν ο Πηνειός ¨φουρτούνιαζε ¨πραγματικά !!

24 Ιανουαρίου, 2016 12:42 Επιμέλεια: /

manolis pinios

Κάποιοι είπαν ότι η Γέφυρα της Διάβας καταστράφηκε γιατί ο Ποταμός είχε πολύ μεγάλες ποσότητες νερού. Ξέχασαν φαίνεται όταν ο Πηνειός ξεχείλιζε από άκρη σε άκρη και έμοιαζε περισσότερο με λίμνη παρά με ποτάμι.

Το ποτάμι όμως τότε κυλούσε ομοιόμορφα και σε όλη την κοίτη , μειώνοντας έτσι και την ταχύτητα του νερού αλλά και το σκάψιμο των κολώνων.

Τότε όμως δεν είχαν γίνει ακόμη παρεμβάσεις όπως αμμοληψία , δίκτυο αποχέτευσης και άλλα….

Η φωτογραφία  ( που προβάλλεται το ποτάμι και ο Αποστόλης Μανώλης ) πιστεύουμε θα βγάλει από το μυαλό κάποιων ότι  το γεφύρι έπεσε λόγω των μεγάλων ποσοτήτων νερού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.